Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Won’t Back Down

Won’t Back Down

29/03/2015 | Flixfilm

Se Won’t Back Down på Netflix

Indspilningsår: 1962
Genre: Western
Instruktør: John Ford, Henry Hathaway, George Marshall, Richard Thorpe
Skuespillere: Carroll Baker, Lee J. Cobb, Henry Fonda, Carolyn Jones
Spilletid: 164 min
Land: USA
Sprog: English, Arapaho
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I denne historie baseret på virkelige hændelser forsøger to stærke mødre fra helt forskellige kår at rette op på store problemer på deres børns skole.


Se Won’t Back Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWon’t Back Down havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Won’t Back Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Won’t Back Down herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Won’t Back Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Won’t Back Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar