Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Won’t Back Down

Won’t Back Down

29/03/2015 | Flixfilm

Se Won’t Back Down på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Western
Instruktion: John Ford, Henry Hathaway, George Marshall
Skuespillere: James Stewart, John Wayne, Gregory Peck
Spilletid: 164 min
Land: United States
Sprog: English, Arapaho
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I denne historie baseret på virkelige hændelser forsøger to stærke mødre fra helt forskellige kår at rette op på store problemer på deres børns skole.

Won’t Back Down havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Won’t Back Down på YouTube.Se Won’t Back Down på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Won’t Back Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Won’t Back Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Won’t Back Down, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Won’t Back Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar