Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Won’t You Be My Neighbor?

Won’t You Be My Neighbor?

08/06/2020 | Flixfilm

Se Won’t You Be My Neighbor? på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Drama
Instruktør: Pawan Sawlani
Skuespillere: Fanny Brucher, Tony Corlay, Patrick Diwen, Angel Ignace
Spilletid: 14 min
Land: France, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Da Fred Rogers fandt sit kald inden for tv, blev hans beskedne børneprogram flere generationers favorit takket være hans venlige udstråling, empati og forståelse.

Won’t You Be My Neighbor? havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Won’t You Be My Neighbor? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Won’t You Be My Neighbor? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Won’t You Be My Neighbor? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Won’t You Be My Neighbor?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Won’t You Be My Neighbor? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar