Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wood Industry: A Business Against Nature

Wood Industry: A Business Against Nature

08/05/2022 | Flixfilm

Wood Industry: A Business Against Nature på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ulovlig handel med træ menes at være en millardindustri. Kan det passe, at IKEA i hemmelighed er en del af problemet?

Wood Industry: A Business Against Nature havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wood Industry: A Business Against Nature på YouTube.Se Wood Industry: A Business Against Nature på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wood Industry: A Business Against Nature ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wood Industry: A Business Against Nature stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wood Industry: A Business Against Nature, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wood Industry: A Business Against Nature er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar