Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Woodlawn

Woodlawn

15/07/2023 | Flixfilm

Woodlawn på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Andrew Erwin, Jon Erwin
Skuespillere: Caleb Castille, Sean Astin, Jon Voight
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I 1970'ernes Alabama satte raceadskillelse talent, tro og mod på prøve for den sorte highschool-fodboldstjerne Tony Nathan både på og uden for banen.Se Woodlawn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Woodlawn havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Woodlawn på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Woodlawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Woodlawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Woodlawn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Woodlawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar