Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Woodlawn

07/12/2017 | Flixfilm

Se Woodlawn på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Andrew Erwin, Jon Erwin
Skuespillere: Sean Astin, Nic Bishop, Caleb Castille, Sherri Shepherd
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I 1970'ernes Alabama satte raceadskillelse talent, tro og mod på prøve for den sorte highschool-fodboldstjerne Tony Nathan både på og uden for banen.


Se Woodlawn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWoodlawn havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Woodlawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Woodlawn herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Woodlawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Woodlawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar