Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Woody Allen Documentary

Woody Allen Documentary

15/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Woody Allen Documentary på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne film beretter om manuskriptforfatteren, skuespilleren, komikeren og musikeren Woody Allens karriere og hans betydning for filmverdenen gennem 40 år.


Se Woody Allen Documentary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Woody Allen Documentary havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Woody Allen Documentary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Woody Allen Documentary herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Woody Allen Documentary er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Woody Allen Documentary stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar