Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Woody Allen Documentary

Woody Allen Documentary

15/04/2016 | Flixfilm

Se Woody Allen Documentary på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne film beretter om manuskriptforfatteren, skuespilleren, komikeren og musikeren Woody Allens karriere og hans betydning for filmverdenen gennem 40 år.


Se Woody Allen Documentary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWoody Allen Documentary havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Woody Allen Documentary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Woody Allen Documentary herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Woody Allen Documentary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Woody Allen Documentary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar