Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Word Party: Happy Birthday

Word Party: Happy Birthday

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Word Party: Happy Birthday på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Det er din fødselsdag, og babyerne er så spændte! Franny, Bailey, Kip og Lulu er her for at synge en meget speciel sang kun for dig.


Se Word Party: Happy Birthday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Word Party: Happy Birthday (Ordlege: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Word Party: Happy Birthday (Ordlege: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Word Party: Happy Birthday herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Word Party: Happy Birthday (Ordlege: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Word Party: Happy Birthday stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar