Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Word Party: Happy Birthday

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Det er din fødselsdag, og babyerne er så spændte! Franny, Bailey, Kip og Lulu er her for at synge en meget speciel sang kun for dig.


Se Word Party: Happy Birthday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Word Party: Happy Birthday (Ordlege: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Word Party: Happy Birthday (Ordlege: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Word Party: Happy Birthday herunder:Fra premieredatoen (15. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Word Party: Happy Birthday (Ordlege: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Word Party: Happy Birthday stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar