Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Word Party Presents: Math!

Word Party Presents: Math!

28/12/2021 | Flixfilm

Word Party Presents: Math! på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Misty Rosas, John Tartaglia, Risa Mei
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Lær at tælle, sammenlign former, og find mønstre sammen med dyrebørnene Franny, Bailey, Kip, Lulu og Tilly, når de synger sange og bruger matematik til at løse problemer.

Word Party Presents: Math! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Word Party Presents: Math! på YouTube.Se Word Party Presents: Math! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Word Party Presents: Math! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Word Party Presents: Math! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Word Party Presents: Math!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Word Party Presents: Math! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar