Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Word Party Songs

Word Party Songs

07/08/2020 | Flixfilm

Se Word Party Songs på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Syng og dans sammen med Bailey, Franny, Kip, Lulu og Tilly i denne samling musikvideoer, der helt sikkert giver dig lyst til rytmisk bevægelse.


Se Word Party Songs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Word Party Songs (Ordlege og sange) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Word Party Songs (Ordlege og sange) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Word Party Songs:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Word Party Songs (Ordlege og sange) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Word Party Songs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar