Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Word Party Songs

Word Party Songs

07/08/2020 | Flixfilm

Word Party Songs på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Syng og dans sammen med Bailey, Franny, Kip, Lulu og Tilly i denne samling musikvideoer, der helt sikkert giver dig lyst til rytmisk bevægelse.Se Word Party Songs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Word Party Songs (Ordlege og sange) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Word Party Songs på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Word Party Songs (Ordlege og sange) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Word Party Songs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Word Party Songs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Word Party Songs (Ordlege og sange) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar