Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Word Party

Word Party

21/01/2020 | Flixfilm

Se Word Party på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Victor Yerrid, Dorien Davies, Misty Rosas, Donna Kimball
Spilletid: 11 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Mød de nuttede dyrebørn Bailey, Franny, Kip og Lulu. De vil gerne lege med dig, så du kan hjælpe dem med at lære nye ord!


Se Word Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Word Party (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Word Party (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Word Party:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Word Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Word Party (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar