Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Words Bubble Up Like Soda Pop

Words Bubble Up Like Soda Pop

22/07/2021 | Flixfilm

Words Bubble Up Like Soda Pop på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Drama, Music
Instruktion: Kyohei Ishiguro
Skuespillere: Somegorô Ichikawa, Hana Sugisaki, Kimberley Wong
Spilletid: 87 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter de mødes på en lys og solrig dag, oplever en genert dreng, der bruger haiku til at udtrykke sig, og en livlig, men forlegen pige en kort, magisk sommer sammen.

Words Bubble Up Like Soda Pop havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Words Bubble Up Like Soda Pop på YouTube.Se Words Bubble Up Like Soda Pop på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Words Bubble Up Like Soda Pop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Words Bubble Up Like Soda Pop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Words Bubble Up Like Soda Pop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Words Bubble Up Like Soda Pop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar