Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Work It

07/08/2020 | Flixfilm

Work It på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Music
Instruktion: Laura Terruso
Skuespillere: Keiynan Lonsdale, Liza Koshy, Briana Andrade-Gomes
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En klog men klodset high school-elev er fast besluttet på at komme ind på sin fars gamle universitet ved at forvandle sig selv og en gruppe outsidere til dansestjerner.Se Work It på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Work It havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Work It på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Work It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Work It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Work It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Work It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar