Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Work It

07/08/2020 | Flixfilm

Se Work It på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Laura Terruso
Skuespillere: Keiynan Lonsdale, Liza Koshy, Briana Andrade-Gomes, Kalliane Brémault
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En klog men klodset high school-elev er fast besluttet på at komme ind på sin fars gamle universitet ved at forvandle sig selv og en gruppe outsidere til dansestjerner.

Work It havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Work It på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Work It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Work It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Work It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Work It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar