Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Workin’ Moms

Workin’ Moms

10/05/2022 | Flixfilm

Workin’ Moms på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Catherine Reitman, Dani Kind, Philip Sternberg
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Barselsorloven er ovre, og det er tid til, at fire mødre vender tilbage på arbejde, samtidig med de håndterer børn, chefer, kærlighed og livet som sådan i dagens Toronto.

Workin’ Moms (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Workin’ Moms på YouTube.Se Workin’ Moms på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Workin’ Moms (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Workin’ Moms (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Workin’ Moms, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Workin’ Moms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar