Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Working: What We Do All Day

Working: What We Do All Day

17/05/2023 | Flixfilm

Working: What We Do All Day på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: N/A
Instruktion: N/A
Skuespillere: Barack Obama
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: For nogle handler det om lønnen. For andre er det et kald. Denne dokuserie ser nærmere på arbejdets betydning for nutidens amerikanere i en tid med hurtig forandring.Se Working: What We Do All Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Working: What We Do All Day (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Working: What We Do All Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Working: What We Do All Day (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Working: What We Do All Day (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Working: What We Do All Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Working: What We Do All Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar