Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » World Famous Lover

World Famous Lover

15/04/2020 | Flixfilm

Se World Famous Lover på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Romance
Instruktør: Kranthi Madhav
Skuespillere: Vijay Deverakonda, Raashi Khanna, Aishwarya Rajesh, Catherine Tresa
Spilletid: 154 min
Land: India
Sprog: Telugu
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da hans frustrerede kæreste beslutter sig for at forlade ham, går en trængt forfatter i gang med at skrive en række romantiske historier i håbet om at få hende tilbage.

World Famous Lover havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se World Famous Lover på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om World Famous Lover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at World Famous Lover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame World Famous Lover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til World Famous Lover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar