Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » World of Winx

World of Winx

16/06/2017 | Ingen kommentarer

Se World of Winx på Netflix

Indspilningsår: 2016–2017
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Fantasy, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rebecca Soler, Alysha Deslorieux, Haven Paschall, Eileen Stevens
Spilletid: 30 min
Land: Italy, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Realityshowet WOW! hjælper Winx Club med deres mission og indleder en hemmelig, verdensomspændende rejse for at få talentfulde børns drømme til at gå i opfyldelse.


Se World of Winx på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


World of Winx (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om World of Winx (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til World of Winx herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til World of Winx er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at World of Winx (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar