Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » World of Winx

World of Winx

16/06/2017 | Flixfilm

Se World of Winx på Netflix

Indspilningsår: 2016–2017
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Fantasy, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rebecca Soler, Alysha Deslorieux, Haven Paschall, Eileen Stevens
Spilletid: 30 min
Land: Italy, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Realityshowet WOW! hjælper Winx Club med deres mission og indleder en hemmelig, verdensomspændende rejse for at få talentfulde børns drømme til at gå i opfyldelse.


Se World of Winx på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


World of Winx (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om World of Winx (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til World of Winx:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til World of Winx er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at World of Winx (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar