Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » World War II in Colour

World War II in Colour

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se World War II in Colour på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Documentary, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Powell
Spilletid: 65 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Resumé: Optagelser af de mest dramatiske øjeblikke fra 2. verdenskrig er blevet gendannet i farver og HD til denne historiske dokumentarserie.


Se World War II in Colour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til World War II in Colour herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at World War II in Colour (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar