Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » World War II in Colour

World War II in Colour

01/10/2017 | Flixfilm

Se World War II in Colour på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Documentary, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Powell
Spilletid: 65 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Optagelser af de mest dramatiske øjeblikke fra 2. verdenskrig er blevet gendannet i farver og HD til denne historiske dokumentarserie.


Se World War II in Colour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWorld War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til World War II in Colour herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at World War II in Colour (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar