Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

World War II in Colour

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2009–
Genre: Documentary, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Powell
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.8

Resumé: Optagelser af de mest dramatiske øjeblikke fra 2. verdenskrig er blevet gendannet i farver og HD til denne historiske dokumentarserie.


Se World War II in Colour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til World War II in Colour herunder:Fra premieredatoen (1. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at World War II in Colour (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar