Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » World War II in Colour

World War II in Colour

01/10/2017 | Flixfilm

World War II in Colour på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Documentary, History, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Robert Powell, Swaylee Loughnane
Spilletid: 663 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Optagelser af de mest dramatiske øjeblikke fra 2. verdenskrig er blevet gendannet i farver og HD til denne historiske dokumentarserie.

World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til World War II in Colour på YouTube.Se World War II in Colour på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at World War II in Colour (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame World War II in Colour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til World War II in Colour (2. Verdenskrig i farver) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar