Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » World War Z

World War Z

27/06/2018 | Flixfilm

Se World War Z på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Marc Forster
Skuespillere: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale
Spilletid: 116 min
Land: USA, UK, Malta
Sprog: English, Spanish, Hebrew, Arabic
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En FN-medarbejder er i et kapløb med tiden og skæbnen, da han rejser verden rundt for at forsøge at stoppe en dødsensfarlig zombieepidemi.


Se World War Z på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


World War Z havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om World War Z ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til World War Z:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til World War Z er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at World War Z stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar