Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » World War Z

World War Z

01/12/2020 | Flixfilm

World War Z på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktion: Marc Forster
Skuespillere: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz
Spilletid: 116 min
Land: United States, United Kingdom, Malta
Sprog: English, Spanish, Hebrew, Arabic
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En FN-medarbejder er i et kapløb med tiden og skæbnen, da han rejser verden rundt for at forsøge at stoppe en dødsensfarlig zombieepidemi.

World War Z havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til World War Z på YouTube.Se World War Z på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om World War Z ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at World War Z stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame World War Z, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til World War Z er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar