Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Worlds Most Wanted

Worlds Most Wanted

05/08/2020 | Flixfilm

Se Worlds Most Wanted på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: De har undgået at blive fanget trods kæmpedusører og verdensomspændende efterforskning. Denne dokumentarserie handler om nogle af verdens mest eftersøgte forbrydere.


Se Worlds Most Wanted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Worlds Most Wanted (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Worlds Most Wanted (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Worlds Most Wanted:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Worlds Most Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Worlds Most Wanted (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar