Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Worlds Most Wanted

Worlds Most Wanted

05/08/2020 | Flixfilm

Worlds Most Wanted på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De har undgået at blive fanget trods kæmpedusører og verdensomspændende efterforskning. Denne dokumentarserie handler om nogle af verdens mest eftersøgte forbrydere.Se Worlds Most Wanted på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Worlds Most Wanted (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Worlds Most Wanted på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Worlds Most Wanted (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Worlds Most Wanted (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Worlds Most Wanted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Worlds Most Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar