Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wormwood

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Wormwood på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: N/A
Skuespillere: Peter Sarsgaard, Christian Camargo, Eric Olson, Scott Shepherd
Spilletid: 241 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: I denne fortælling udforsker Errol Morris en amerikansk videnskabsmands mystiske død. Den afdøde var tilknyttet et hemmeligt program under den kolde krig kaldet MK-Ultra.


Se Wormwood på Netflix


Læs anmeldelse af Wormwood

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wormwood (Malurt) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wormwood (Malurt) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wormwood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wormwood (Malurt) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wormwood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar