Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wormwood

15/12/2017 | Flixfilm

Se Wormwood på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Peter Sarsgaard, Molly Parker, Christian Camargo
Spilletid: 241 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I denne fortælling udforsker Errol Morris en amerikansk videnskabsmands mystiske død. Den afdøde var tilknyttet et hemmeligt program under den kolde krig kaldet MK-Ultra.

Wormwood (Malurt) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wormwood på Netflix
Læs anmeldelse af Wormwood

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wormwood (Malurt) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wormwood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wormwood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wormwood (Malurt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar