Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Worst Cooks in America Collection

Worst Cooks in America Collection

01/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Worst Cooks in America Collection på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Amerikas værste kokke konkurrerer om en chance for at vinde 25.000 USD, mens de forbedrer deres færdigheder i køkkenet med hjælp fra kulinariske mentorer.


Se Worst Cooks in America Collection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Worst Cooks in America Collection (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Worst Cooks in America Collection (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Worst Cooks in America Collection herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Worst Cooks in America Collection er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Worst Cooks in America Collection (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar