Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Worst Cooks in America Collection

Worst Cooks in America Collection

01/08/2019 | Flixfilm

Se Worst Cooks in America Collection på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Amerikas værste kokke konkurrerer om en chance for at vinde 25.000 USD, mens de forbedrer deres færdigheder i køkkenet med hjælp fra kulinariske mentorer.


Se Worst Cooks in America Collection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Worst Cooks in America Collection (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Worst Cooks in America Collection (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Worst Cooks in America Collection:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Worst Cooks in America Collection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Worst Cooks in America Collection (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar