Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Worst Cooks in America

Worst Cooks in America

01/04/2018 | Flixfilm

Worst Cooks in America på Netflix

Produktionsår: 2010–
Genre: Comedy, Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anne Burrell, Tyler Florence, Bobby Flay
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Amerikas værste kokke konkurrerer om en chance for at vinde 25.000 USD, mens de forbedrer deres færdigheder i køkkenet med hjælp fra kulinariske mentorer.

Worst Cooks in America (Sæson 10) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Worst Cooks in America på YouTube.Se Worst Cooks in America på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Worst Cooks in America (Sæson 10) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Worst Cooks in America (Sæson 10) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Worst Cooks in America, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Worst Cooks in America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar