Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Worst Roommate Ever

Worst Roommate Ever

01/03/2022 | Flixfilm

Worst Roommate Ever på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Cabrera, Joey Ramirez, Judy
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Voldelige svindlere. Iskolde mordere. Disse frygtelige, virkelige historier afdækker nogle af de værste oplevelser ved at dele bolig, man overhovedet kan forestille sig.

Worst Roommate Ever (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Worst Roommate Ever på YouTube.Se Worst Roommate Ever på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Worst Roommate Ever (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Worst Roommate Ever (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Worst Roommate Ever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Worst Roommate Ever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Worst Roommate Ever

  1. Oliver - kl. 17:16, 24-03-2022:

    En ganske betagende serie, med god variation.
    Kunne specielt godt lide animationerne de brugte i Episode 3.
    Bør ses, mens den kan ses.

Skriv kommentar