Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Would You Rather

Would You Rather

06/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Would You Rather på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: David Guy Levy
Skuespillere: Brittany Snow, Jeffrey Combs, Jonny Coyne, Lawrence Gilliard Jr.
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: En ung kvinde mangler penge for at kunne hjælpe sin syge bror og vælger at deltage i et spil på liv og død, som en sadistisk millionær har arrangeret.


Se Would You Rather på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Would You Rather havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Would You Rather ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Would You Rather herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Would You Rather er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Would You Rather stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar