Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Would You Rather

Would You Rather

06/06/2019 | Flixfilm

Would You Rather på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: David Guy Levy
Skuespillere: Brittany Snow, June Squibb, Jeffrey Combs
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En ung kvinde mangler penge for at kunne hjælpe sin syge bror og vælger at deltage i et spil på liv og død, som en sadistisk millionær har arrangeret.

Would You Rather havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Would You Rather på YouTube.Se Would You Rather på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Would You Rather ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Would You Rather stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Would You Rather, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Would You Rather er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar