Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wounds

18/10/2019 | Flixfilm

Wounds på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Babak Anvari
Skuespillere: Armie Hammer, Zazie Beetz, Karl Glusman
Spilletid: 95 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Da en bartender fra New Orleans samler en mobil op, der er tabt i et slagsmål, begynder han at modtage ildevarslende beskeder – og snart rystes han i sin grundvold.

Wounds havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wounds på YouTube.Se Wounds på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wounds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wounds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wounds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wounds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar