Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wounds

18/10/2019 | Flixfilm

Se Wounds på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Babak Anvari
Skuespillere: Armie Hammer, Zazie Beetz, Karl Glusman, Christin Rankins
Spilletid: 95 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Beskrivelse: Da en bartender fra New Orleans samler en mobil op, der er tabt i et slagsmål, begynder han at modtage ildevarslende beskeder – og snart rystes han i sin grundvold.


Se Wounds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWounds havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wounds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wounds herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wounds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wounds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar