Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wrath of the Titans

Wrath of the Titans

09/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Wrath of the Titans på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Jonathan Liebesman
Skuespillere: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Edgar Ramírez
Spilletid: 99 min
Land: Spain, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Den heroiske halvgud Perseus begiver sig ind i Hades for at bekæmpe Titanerne, gudernes fjender, som har smedet rænker for at fange Zeus i underverdenen.


Se Wrath of the Titans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wrath of the Titans havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wrath of the Titans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wrath of the Titans herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wrath of the Titans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wrath of the Titans stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar