Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wreck-It Ralph (Vilde Rolf)

Wreck-It Ralph (Vilde Rolf)

18/07/2014 | Flixfilm

Se Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Videospilskurken Vilde Rolf drømmer om at blive helten. Men i sine bestræbelser slipper han en dødsensfarlig superskurk løs, som truer hele spillehallen.

Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wreck-It Ralph (Vilde Rolf), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Wreck-It Ralph (Vilde Rolf)

  1. Kristian - kl. 18:32, 01-01-2018:

    Den er der ikke mere!!

    Skriv kommentar