Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wreck-It Ralph (Vilde Rolf)

Wreck-It Ralph (Vilde Rolf)

18/07/2014 | 1 kommentar

Se Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Videospilskurken Vilde Rolf drømmer om at blive helten. Men i sine bestræbelser slipper han en dødsensfarlig superskurk løs, som truer hele spillehallen.


Se Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Wreck-It Ralph (Vilde Rolf)

  1. Kristian - kl. 18:32, 01-01-2018:

    Den er der ikke mere!!

    Skriv kommentar