Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wreck-It Ralph (Vilde Rolf)

Wreck-It Ralph (Vilde Rolf)

18/07/2014 | Flixfilm

Se Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Videospilskurken Vilde Rolf drømmer om at blive helten. Men i sine bestræbelser slipper han en dødsensfarlig superskurk løs, som truer hele spillehallen.


Se Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWreck-It Ralph (Vilde Rolf) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wreck-It Ralph (Vilde Rolf) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Wreck-It Ralph (Vilde Rolf)

  1. Kristian - kl. 18:32, 01-01-2018:

    Den er der ikke mere!!

    Skriv kommentar