Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wrecked

01/07/2020 | Flixfilm

Se Wrecked på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Adventure, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Michael Greenspan
Skuespillere: Adrien Brody, Caroline Dhavernas, Ryan Robbins, Adrian G. Griffiths
Spilletid: 91 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En mand vågner op, fanget i en forulykket bil, uden noget håb om at blive reddet. Han kæmper for at overleve, mens han langsomt husker, hvordan han er endt her.


Se Wrecked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wrecked havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wrecked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wrecked:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wrecked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wrecked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar