Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Wrestling-komedien ‘Glow’ er tilbage i august

Wrestling-komedien ‘Glow’ er tilbage i august

02/06/2019 | Flixfilm

glow sæson 3 netflix dkDen 9. august er streamingtjenesten Netflix klar med 10 nye episoder af wrestlingkomedien ‘Glow’, som i sæson 3 er taget til syndens by; Las Vegas.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Glow’ følger den arbejdsløse skuespiller Ruth Wilder (Alison Brie) i 1980’ernes Los Angeles, som i et sidste desperat forsøg på at blive berømt prøver lykken i wrestling-verdenen.

I en gruppe på 12 kvindelige wrestlere konkurrerer Ruth blandt andet mod Debbie Eagan (Betty Gilpin), en tidligere skuespillerinde der forlod branchen, da hun skulle have et barn, men er nu tilbage, da hendes perfekte liv viste sig ikke at være så perfekt endda.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tredje sæson af ‘Glow’ sender wrestlingdamerne en tur til Las Vegas for at prøve lykken i byen, der aldrig sover, men alt er ikke fest og farver. Byen, bagmændene og personlige intriger forlanger mere en de kunne have forestillet sig.

LÆS OGSÅ   Der kommer mere golf og tennis på Netflix

Foruden overstående medvirker også Marc Maron, Sydelle Noel, Britney Young, Kate Nash, Britt Baron, Jackie Tohn, Gayle Rankin, Kia Stevens, Chris Lowell m.fl. i serien, som er spækket med 80’er vibes og kvinder iført spandex, glimmer og højt hår!

Serien er skabt af Liz Flahive (‘Homeland’, ‘Nurse Jackie’) og Carly Mensch (‘Nurse Jackie’, ‘Orange Is The New Black’, ‘Weeds’). og inspireret af et tv-show af samme navn, der kun kort løb over skærmene i amerikanske hjem i 80’erne f.

Se ‘Glow‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 9. august.Skriv kommentar