Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wrong Side of the Tracks

Wrong Side of the Tracks

01/03/2023 | Flixfilm

Wrong Side of the Tracks på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jose Coronado, Nona Sobo, Felipe Londoño
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En krigsveteran, der har fået nok, tager sagen i egen hånd, efter hans unge barnebarn bliver offer for narkohandlere, der har overtaget hans nabolag.Se Wrong Side of the Tracks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Wrong Side of the Tracks (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wrong Side of the Tracks på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Wrong Side of the Tracks (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wrong Side of the Tracks (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wrong Side of the Tracks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wrong Side of the Tracks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar