Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wrongfully Accused

Wrongfully Accused

15/05/2022 | Flixfilm

Wrongfully Accused på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Action, Comedy, Thriller
Instruktion: Pat Proft
Skuespillere: Leslie Nielsen, Richard Crenna, Kelly LeBrock
Spilletid: 87 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En dydig violinvirtuos bliver anklaget for et mord, som han – sandsynligvis – ikke har begået, og må kæmpe for at bevise sin uskyld.Se Wrongfully Accused på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Wrongfully Accused havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wrongfully Accused på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Wrongfully Accused ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wrongfully Accused stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wrongfully Accused, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wrongfully Accused er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar