Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wu Assassins

Wu Assassins

08/08/2019 | Flixfilm

Se Wu Assassins på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Iko Uwais, Byron Mann, Li Jun Li
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En beskeden kok fra San Francisco bliver den seneste i en lang række snigmordere, der er udvalgt til at sikre, at den mystiske Wu-kraft ikke falder i de forkerte hænder.

Wu Assassins (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wu Assassins på NetflixAnmeldelse: Wu Assassins - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wu Assassins (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wu Assassins (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wu Assassins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wu Assassins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar