Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wu Assassins

Wu Assassins

08/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Wu Assassins på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Crime, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Iko Uwais, Byron Mann, Li Jun Li, Lawrence Kao
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En beskeden kok fra San Francisco bliver den seneste i en lang række snigmordere, der er udvalgt til at sikre, at den mystiske Wu-kraft ikke falder i de forkerte hænder.


Se Wu Assassins på Netflix

Anmeldelse: Wu Assassins - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wu Assassins (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Wu Assassins (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wu Assassins herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wu Assassins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wu Assassins (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar