Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » WWII: Report from the Aleutians

WWII: Report from the Aleutians

31/03/2017 | Flixfilm

Se WWII: Report from the Aleutians på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: John Huston står bag denne Oscar-nominerede film om 2. verdenskrig, som omhandler livet blandt de amerikanske soldater, der beskytter Aleuterne i Alaska.


Se WWII: Report from the Aleutians på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWWII: Report from the Aleutians (Anden verdenskrig: Rapport fra Aleuterne) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om WWII: Report from the Aleutians (Anden verdenskrig: Rapport fra Aleuterne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til WWII: Report from the Aleutians herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til WWII: Report from the Aleutians (Anden verdenskrig: Rapport fra Aleuterne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at WWII: Report from the Aleutians stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar