Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wyatt Cenac: Brooklyn

Wyatt Cenac: Brooklyn

21/10/2014 | Flixfilm

Se Wyatt Cenac: Brooklyn på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Wyatt Cenac
Skuespillere: Wyatt Cenac, James Godwin
Spilletid: 67 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Med hjælp fra nogle dukker taler Wyatt Cenac, der tidligere har været en del af Daily Show, om livet i sin hjemby i dette intime show fra Union Hall i Brooklyn.

Wyatt Cenac: Brooklyn havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wyatt Cenac: Brooklyn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wyatt Cenac: Brooklyn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wyatt Cenac: Brooklyn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wyatt Cenac: Brooklyn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wyatt Cenac: Brooklyn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar