Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wyatt Cenac: Brooklyn

Wyatt Cenac: Brooklyn

21/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Wyatt Cenac: Brooklyn på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Wyatt Cenac
Skuespillere: Wyatt Cenac, James Godwin
Spilletid: 67 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Med hjælp fra nogle dukker taler Wyatt Cenac, der tidligere har været en del af Daily Show, om livet i sin hjemby i dette intime show fra Union Hall i Brooklyn.


Se Wyatt Cenac: Brooklyn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wyatt Cenac: Brooklyn havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wyatt Cenac: Brooklyn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wyatt Cenac: Brooklyn herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wyatt Cenac: Brooklyn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wyatt Cenac: Brooklyn stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar