Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wyatt Cenac: Brooklyn

Wyatt Cenac: Brooklyn

21/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Wyatt Cenac: Brooklyn på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Wyatt Cenac
Skuespillere: Wyatt Cenac, James Godwin
Spilletid: 67 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Med hjælp fra nogle dukker taler Wyatt Cenac, der tidligere har været en del af Daily Show, om livet i sin hjemby i dette intime show fra Union Hall i Brooklyn.


Se Wyatt Cenac: Brooklyn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wyatt Cenac: Brooklyn havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wyatt Cenac: Brooklyn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wyatt Cenac: Brooklyn herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wyatt Cenac: Brooklyn er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wyatt Cenac: Brooklyn stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar