Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

X Large

15/05/2020 | Flixfilm

X Large på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Sharif Arafah
Skuespillere: Ahmed Helmy, Donia Samir Ghanem, Ibrahim Nasr
Spilletid: 140 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En ung kunstner gennemgår en stor transformation efter at være blevet afvist af den kvinde, han elsker, og have mistet sin onkel på grund af overvægt.

X Large havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til X Large på YouTube.Se X Large på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om X Large ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at X Large stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame X Large, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til X Large er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar