Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

X Large

15/05/2020 | Flixfilm

Se X Large på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Sharif Arafah
Skuespillere: Ahmed Helmy, Donia Samir Ghanem, Ibrahim Nasr, Amy Samir Ghanem
Spilletid: 140 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En ung kunstner gennemgår en stor transformation efter at være blevet afvist af den kvinde, han elsker, og have mistet sin onkel på grund af overvægt.


Se X Large på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


X Large havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om X Large ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til X Large:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til X Large er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at X Large stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar