Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » X-Machines

X-Machines

12/01/2014 | Flixfilm

Se X-Machines på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I denne spændende serie kommer vi rundt om de største, sejeste og teknologisk mest avancerede maskiner fra hele verden.


Se X-Machines på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkX-Machines havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om X-Machines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til X-Machines herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til X-Machines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at X-Machines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar