Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

XOXO

26/08/2016 | Flixfilm

XOXO på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Music
Instruktion: Christopher Louie
Skuespillere: Sarah Hyland, Graham Phillips, Brett DelBuono
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Tilværelsen for en spirende DJ, hans loyale makker, en håbløs romantiker, en falmet stjerne og et par med problemer vikler sig ind i hinanden på en musikfestival.

XOXO havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til XOXO på YouTube.Se XOXO på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om XOXO ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at XOXO stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame XOXO, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til XOXO er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar