Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Xtreme

04/06/2021 | Flixfilm

Se Xtreme på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jamie Durie, John Gidding, Rachel Taylor
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne hæsblæsende og handlingsmættede thriller tager en pensioneret lejemorder – sammen med sin søster og en vanskelig teenager – hævn over sin dødsensfarlige stedbror.

Xtreme havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Xtreme på NetflixAnmeldelse: Xtremo

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Xtreme ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Xtreme stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Xtreme, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Xtreme er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar