Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Y’a un os dans la moulinette

Y’a un os dans la moulinette

12/02/2022 | Flixfilm

Y’a un os dans la moulinette på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Thriller
Instruktion: Baalu Adusumilli
Skuespillere: Raghu Babu, Akshay Chandra, Rahul Ramakrishna
Spilletid: 91 min
Land: India
Sprog: Telugu
IMDb-karakter: 6.4

Handling: To arbejdsløse skuespillere tror, de påtager sig et skuespillerjob for en rig mand. De aner ikke, at han i virkeligheden har brug for to rigtige privatdetektiver.

Y’a un os dans la moulinette havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Y’a un os dans la moulinette på YouTube.Se Y’a un os dans la moulinette på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Y’a un os dans la moulinette ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Y’a un os dans la moulinette stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Y’a un os dans la moulinette, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Y’a un os dans la moulinette er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar