Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yakamoz S-245

Yakamoz S-245

20/04/2022 | Flixfilm

Yakamoz S-245 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kivanç Tatlitug, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish, English, German
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en katastrofe rammer Jorden, må en havbiolog, der er på forskningsmission i en ubåd, kæmpe for at overleve med besætningen, da en sammensværgelse dukker frem i lyset.Se Yakamoz S-245 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Yakamoz S-245 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yakamoz S-245 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Yakamoz S-245 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yakamoz S-245 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yakamoz S-245, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yakamoz S-245 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar