Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yaksha: Ruthless Operations

Yaksha: Ruthless Operations

08/04/2022 | Flixfilm

Yaksha: Ruthless Operations på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Hyeon Na
Skuespillere: Sol Kyung-gu, Park Hae-soo, Hiroyuki Ikeuchi
Spilletid: 125 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Chinese, Japanese, English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En retskaffen anklager træder ind i en dødelig spionkrig, da han sendes på opgave i en farlig by for at inspicere et team af hemmelige agenter og deres berygtede leder.

Yaksha: Ruthless Operations havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yaksha: Ruthless Operations på YouTube.Se Yaksha: Ruthless Operations på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yaksha: Ruthless Operations ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yaksha: Ruthless Operations stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yaksha: Ruthless Operations, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yaksha: Ruthless Operations er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar