Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yakuza and the Family

Yakuza and the Family

18/06/2021 | Flixfilm

Se Yakuza and the Family på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Michihito Fujii
Skuespillere: Gô Ayano, Naoyuki Fernandez, Hayato Ichihara
Spilletid: 136 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter i en ung alder at være blevet taget under yakuzaens vinger lover Kenji sin chef troskab og sværger at følge familiekodekset igennem skiftende tider.

Yakuza and the Family havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Yakuza and the Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yakuza and the Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yakuza and the Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yakuza and the Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yakuza and the Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar