Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yakuza Apocalypze

Yakuza Apocalypze

01/11/2016 | Flixfilm

Se Yakuza Apocalypze på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en rivaliserende bande hugger hovedet af hans vampyrchef, arver håndlangeren Kageyama hans magt og udødelighed og er opsat på at få sin blodige hævn.


Se Yakuza Apocalypze på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYakuza Apocalypze havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yakuza Apocalypze ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yakuza Apocalypze herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yakuza Apocalypze er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yakuza Apocalypze stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar