Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yamla Pagla Deewana 2

Yamla Pagla Deewana 2

05/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Yamla Pagla Deewana 2 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktør: Sangeeth Sivan
Skuespillere: Dharmendra, Sunny Deol, Bobby Deol, Neha Sharma
Spilletid: 154 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 3.5

Resumé: I denne sjove efterfølger fra Bollywood fortsætter den falske guru Yamla Baba og hans søn deres svindlerier, og denne gang går det bl.a. ud over Canada og Storbritannien.


Se Yamla Pagla Deewana 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yamla Pagla Deewana 2 havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yamla Pagla Deewana 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yamla Pagla Deewana 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yamla Pagla Deewana 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yamla Pagla Deewana 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar