Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yamla Pagla Deewana

Yamla Pagla Deewana

25/08/2017 | Flixfilm

Se Yamla Pagla Deewana på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktør: Samir Karnik
Skuespillere: Nafisa Ali, Yugesh Anil, Madhuri Bhattacharya, Emma Brown Garett
Spilletid: 163 min
Land: India
Sprog: Hindi, Punjabi
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Far og søn samarbejder som plattenslagere, men de er muligvis selv ved at blive taget ved næsen, da en fremmed dukker op og påstår at være en del af familien.


Se Yamla Pagla Deewana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYamla Pagla Deewana havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yamla Pagla Deewana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yamla Pagla Deewana herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yamla Pagla Deewana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yamla Pagla Deewana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar