Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yamla Pagla Deewana

Yamla Pagla Deewana

25/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Yamla Pagla Deewana på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktør: Samir Karnik
Skuespillere: Nafisa Ali, Yugesh Anil, Madhuri Bhattacharya, Emma Brown Garett
Spilletid: 163 min
Land: India
Sprog: Hindi, Punjabi
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Far og søn samarbejder som plattenslagere, men de er muligvis selv ved at blive taget ved næsen, da en fremmed dukker op og påstår at være en del af familien.


Se Yamla Pagla Deewana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yamla Pagla Deewana havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yamla Pagla Deewana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yamla Pagla Deewana herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yamla Pagla Deewana er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yamla Pagla Deewana stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar