Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Yankee

14/06/2019 | Flixfilm

Se Yankee på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pablo Lyle, Ana Layevska, Pamela Almanza, Sebastián Ferrat
Spilletid: 40 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: På flugt fra politiet krydser en mand fra Arizona grænsen til Mexico og bliver dybt involveret i narkosmugling ved hjælp af moderne teknologi.


Se Yankee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYankee (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yankee (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yankee herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yankee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yankee (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar