Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yanxi Palace: Princess Adventures

Yanxi Palace: Princess Adventures

31/12/2019 | Flixfilm

Se Yanxi Palace: Princess Adventures på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Herun Wang, Yizhe Wang, Wang Yuwei
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En prinsesse fra Qing-dynastiet kæmper med intriger på paladset og hævnaktioner mod sin familie, samtidig med at hun befinder sig i et trekantsdrama.

Yanxi Palace: Princess Adventures (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yanxi Palace: Princess Adventures på YouTube.Se Yanxi Palace: Princess Adventures på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yanxi Palace: Princess Adventures (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yanxi Palace: Princess Adventures (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yanxi Palace: Princess Adventures, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yanxi Palace: Princess Adventures er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar