Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Yatzy

20/12/2013 | Flixfilm

Se Yatzy på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Katja Eyde Jacobsen
Skuespillere: Kastriot Kastrati, Hanna Khalid, Fredrik Torjussen
Spilletid: 82 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: 15-årige Daggi får en ny plejefamilie. Da han forelsker sig i Gloria, kan han ikke længere ignorere sin fortid. Yatzy er historien om en dreng, der kæmper med sig selv.


Se Yatzy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYatzy havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yatzy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yatzy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yatzy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yatzy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar