Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Year One

15/03/2021 | Flixfilm

Se Year One på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: Harold Ramis
Skuespillere: Jack Black, Michael Cera, Oliver Platt, David Cross
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: To hulemænd bliver fordrevet fra deres landsby for at have spist den forbudte frugt fra kundskabens træ; sammen tager de af sted på en rejse gennem bibelske tider.

Year One havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Year One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Year One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Year One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Year One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Year One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Year One

  1. Dronningen - kl. 14:30, 15-03-2021:

    Year one er gammel og altså ikke en ny titel

    Skriv kommentar