Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yeh Ballet

Yeh Ballet

21/02/2020 | Flixfilm

Se Yeh Ballet på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Sooni Taraporevala
Skuespillere: Julian Sands, Sarah Jane Dias, Jim Sarbh
Spilletid: 117 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Handling: To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.

Yeh Ballet havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Yeh Ballet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yeh Ballet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yeh Ballet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yeh Ballet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yeh Ballet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar