Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yeh Ballet

Yeh Ballet

21/02/2020 | Flixfilm

Se Yeh Ballet på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Sooni Taraporevala
Skuespillere: Julian Sands, Sarah-Jane Dias, Achintya Bose, Heeba Shah
Spilletid: 117 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.


Se Yeh Ballet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYeh Ballet havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yeh Ballet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yeh Ballet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yeh Ballet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yeh Ballet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar