Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Yes Day

12/03/2021 | Flixfilm

Yes Day på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Miguel Arteta
Skuespillere: Jennifer Garner, Edgar Ramírez, Jenna Ortega
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En mor og far, som plejer at sige nej, beslutter at sige ja til deres børns forslag – med enkelte grundlæggende regler – på en forrygende dag fyldt med sjov og eventyr.

Yes Day (Ja-dag) havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yes Day på YouTube.Se Yes Day på Netflix
Anmeldelse: Yes Day

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yes Day (Ja-dag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yes Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yes Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yes Day (Ja-dag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar